2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

AVRUPA’NIN RENKLİ NOEL PAZARLARI SİZİ BEKLİYOR…





Seyahatseverler, Avrupa’nın en güzel döneminde ışıltılı Noel pazarlarını 
Perisos Turizm ile keşfediyor. Avrupa’da yılın en renkli dönemi olan Noel’de kurulan ve bütün bir yıl dört gözle beklenen Noel pazarları ziyaretçileri büyülüyor. Bir gelenek haline gelen Noel pazarlarında yerel lezzetler, el yapımı ve nostaljik ürünler ile Noel’e dair her şey bulunabiliyor. Zengin içerikli yurtdışı turlarıyla özel seyahat deneyimleri sunan Perisos Turizm, ışıltılı Noel pazarlarını seyahat tutkunlarıyla buluşturuyor. Şehrin en popüler noktalarında kurulan Noel pazarları, Avrupa’nın farklı kültürünü keşfetmeye olanak verirken keyifli ve ucuz alışveriş imkanı da tanıyor.

Perisos Turizmin Ljubljana-Zagreb Noel Pazarları turuyla seyahat tutkunları Avrupa’nın en güzel şehirlerini keşfederken, Noel pazarlarında alışveriş yapma fırsatı buluyor. Panoramik Ljubljana şehir turuyla başlayan gezide, isteyenler Alp Dağları’nın müthiş manzaralarını görebileceği Bled Gölü turuna da katılabiliyor. Ayrıca tur kapsamında yine Venedik tekne turu ve İtalyan mimarisinin en güzel eserlerinin yer aldığı Venedik’in eski şehri görülecek yerler arasında bulunuyor.





Turun devamında mimarisi, kültürü ve tarihiyle dikkat çeken Zagreb sokakları gezginlere muhteşem fotoğraf kareleri sunuyor. Zagreb Katedrali, Dolac Pazarı, Zagreb’in sembolü St. Mark Kilisesi, Lotrseak Kulesi ve St Catherine Kilisesi görülecek önemli yapılar arasında yer alıyor. Art arda dizilmiş 16 göl, şelaleler, çağlayanlar, zengin bitkileri ile turistik cazibe merkezi haline gelen Plitvice Gölleri Ulusal Parkı ve 300 yıllık su değirmenleriyle ünlü Rastoke kasabası dileyen misafirler tarafından ziyaret edilebiliyor. 2016’nın en iyi Noel pazarı seçilen şehirde yerel lezzetler ve el yapımı ürünler turistler tarafından büyük ilgi görüyor.




Tarihi, sanatsal güzelliklerinin yanı sıra modanın ve alışverişin de gözde şehirlerinden olan Londra, Noel dönemi gezginlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Covent Garden’da kurulan ünlü Noel pazarından çeşitli hediyelik eşyalar alınabilirken ayaküstü keyifli atıştırmalıkların tadına bakılabiliyor. 
Perisos Turizmin Londra turunda eşsiz şehir manzarası sunan London Eye, pek çok ünlünün balmumu heykelinin bulunduğu Madame Tussauds Müzesi gibi mekanlar gezilirken Thames Nehri üzerinden tarihi Londra’nın görülebileceği tekne turu yapılabiliyor. İsteyenler yarım günlük Oxford turuna katılıp ünlü markaların outletlerinin bulunduğu Bichester Outlet`inde alışveriş yapma imkanı buluyor.





Avrupa’nın geneli Noel döneminde karnaval havasına bürünürken bu ruhu yaşamak isteyenler, 
Perisos Turizmin Orta Avrupa (Budapeşte – Viyana – Prag), İtalya, İspanya veBenelüks turlarında da ülkelerin kendilerine özgü Noel pazarlarını gezip alışveriş yapma imkanı bulabiliyor. Sokak partileri, geleneksel eğlenceler, müthiş şehir ışıkları ve yeni yıl heyecanı Avrupa’nın tüm ülkelerinde kendini hissettirirken seyahat tutkunlarının unutulmaz anılar biriktirmelerini sağlıyor.

ÖZEL ALTERNATİFLER

Noel pazarlarının en güzellerinin kurulduğu Almanya Köylerinde Noel Pazarları turuyla unutulmaz bir seyahat vaat ediyor. Nünberg’de yer alan Avrupa’nın en ünlü Noel Pazarları olan “Chiriskindlemarkt” renkli ışıkları ve enfes lezzetleriyle misafirlerini büyülüyor. Ortaçağ şehri Augsburg’ta 500 yıllık Belediye Binası önünde kurulan Noel Pazarları da yine mis gibi tarçın kokularıyla keyifli anlar sunuyor. Keyifli program Füssen ve Münih şehir turuyla son buluyor.
Perisos Turizmin bu yıl 3 gün sürecek yılbaşı tatili için alternatif önerilerinden biri de Renkli Noel Pazarları ile Yılbaşında Alsace & Lorainne Vadisi turu oluyor. Alsace bölgesinin en önemli şehirlerinden biri olan, birçok yazar ve sanatçıya ev sahipliği yapmış Strasbourg, aynı zamanda 1570 yılında en eski Noel pazarının kurulduğu şehir olarak biliniyor. Notre Dame Katedrali ve Ren Nehri turuyla şehrin en önemli yapıları görülebiliyor. Seyahat tutkunları, muhteşem tarihi dokusuyla Metz ve Nancy şehirlerini keşfin ardından Strasbourg Meydanı’nda kurulan dev Noel ağacının etrafında yılbaşı eğlencelerine katılabiliyor. Program, Basel şehri turuyla sona eriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder