2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Masalları Andıran 7 Mekan








Masalların o büyülü ortamını sizlere yaşatabilecek, tablolardan fırlamış gibi görünen 7 muhteşem mekanı sizin için bu listede birleştirdik!
7. Chenonceau Şatosu – Fransa



Chenonceau Şatosu, Fransa’da Indre-et-Loire’de bulunan Loire (Luar) Vadisi’nin Chenonceaux kasabasında kurulmuş olan bir kaledir. Cher Nehri üzerinde inşa edilmiş olan şatonun tarihi 13. yüzyıla dayanmaktadır. Hanımlar Şatosu olarak da bilinir. 


6. Ta Prohm – Kamboçya



Ta Prohm, 12. yüzyılın sonları ve 13. yüzyılın başlarında Bayon tarzında inşa edilmiş bir tapınaktır. Asıl adı Rajavihara olan tapınak günümüzde Ta Prohm olarak bilinmektedir. Üzerinde yetişen ağaçlar buraya farklı bir atmosfer kazandırdığı için tapınak bulunduğu gibi bırakılmıştır. 


5. Quinta Da Regaleira – Portekiz



Sintra, Portekiz’de bulunan Quinta Da Regaleira UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine dahil edilmiştir. Bu alanda romantik bir şato, bir şapel ve bir park bulunmaktadır. Park; içinde göller, havuzlar, çeşmeler barındıran geniş bir alana kurulmuştur.



4. Cesky Krumlov Tarihi Merkezi – Çek Cumhuriyeti



13. yüzyıl sonlarında inşasına başlanan bu şehir ve kale, Bohemya bölgesindeki ticaret yollarının üzerinde kurulmuştur. Vltava Nehri’nin yanında yer almaktadır. 


3. Hallstatt – Avusturya



Hallstatt, Yukarı Avusturya’daki Hallstatter Gölü kıyısında kurulu bir kasabadır. Hallstatt, tarih öncesi çağlardan kalma tuz üretimi ile bilinir. Dünya tarihinin en eski tuz madeni burada yer almaktadır. 


2. Neuschwanstein Şatosu – Almanya



Neuschwanstein Şatosu Almanya’nın Bavyera eyaletine bağlı Füssen yakınlarındaki Hohenschwangau kasabası yakınında bulunan sarp bir tepeye kurulu bir şatodur. 6 katlı olan bu şato 19. yüzyılda yapılmıştır.


1. Mont Saint-Michel – Fransa



Mont Saint-Michel, Fransa’daki Manche sınırlarında bulunan bir adacıktır. Çevre uzunluğu 900 m’yi bulan, daire biçimli ve granit oluşumlu Mont Saint-Michel, 88 m yüksekliğe ulaşır. Denizin çok yükseldiği zamanlarda ada görünümünü alır. Tepesinde bulunan manastır çok uzaklardan görülebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder