2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

En Ucuz Alışveriş Ülkeleri Burada!





Yurt dışı tatili yapmak başlı başına bir deneyimken yeni yerler keşfetmenin yanında çılgınca alışveriş yapmaya ne dersiniz? Özellikle bayanları ilgilendiren bu yazıda dünyanın en popüler ülkelerinden alışveriş yerlerini bulacaksınız. En ucuz alışveriş ülkelerini merak edenler buraya!

Bangkok

Yurt dışı turlarının gözde rotası Bangkok çoğumuzun bildiği gibi yüzen çarşılarıyla çok ünlü. Tatilinizi harika bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız en ucuz alışveriş ülkelerinden Bangkok’u ziyaret edin. Bir teknoloji cenneti olan bu şehir diğer ülkelere göre elektronik konusunda gerçekten çok ucuz. Sadece bununla da sınırlı değil, tekstil ürünlerinden de alışveriş edebileceğiniz Bangkok’ta alacağınız her şeyi çok ucuz fiyatlara bulacaksınız. Bangkok’ta alışveriş edecekseniz rotanızı gece pazarlarına ve Weekend Market’e çevirin. Hem kaliteli hem de ucuz ürünlerin olduğu bu çarşılar Bangkok Turlarıyla mutlaka ziyaret edilmeli.




New York

En ucuz alışveriş ülkeleri denince akla gelen New York, Amerika’nın hem tatil hem de alışveriş cenneti. Amerika Turlarının popüler adresi New York’ta kozmetikten teknolojiye, tekstil ürünlerinden aksesuara kadar aradığınız her şeyi uygun fiyatlarla bulacaksınız. Hem çeşitli hem de ucuza alışveriş yapayım diyorsanız kesinlikle New York’u ömrünüzde bir kez olsun görmelisiniz. Rengârenk caddelerle süslü mağazalara girmeden önce valizinizde yer açmayı unutmayın.



Prag

Çek Cumhuriyeti’nin dillere destan şehri Prag en ucuz alışveriş ülkeleri arasında. Dünya’nın dört bir yanından alışveriş etmeye gelen turistler buradan yeni bir valizle ayrılıyor. Bu kadar talep gören bir şehir olduğuna göre Prag’da alışveriş yapmak gerçekten çok keyifli olsa gerek. Hediyelik eşyalar, takılar, kıyafetler ve dahası Prag tatilinizde sizi bekliyor olacak. Prag’da alışveriş edebileceğiniz adresler; Palladium, OC Letnany, OC Chodov, Sestka, Palac Flora ve OC Novy Smichov. Prag Turları sizi çağırıyor.




Vietnam

En ucuz alışveriş ülkeleri arasındaki Vietnam’da dünyaca ünlü spor markalarını ucuz fiyatlarla bulabilirsiniz. Şayet spor giyime karşı merakınız varsa Vietnam sokaklarında dolaşırken bile rahatlıkla giyebileceğiniz ürünlerini mutlaka görmelisiniz. Yaşadığınız yerde onca para döküp aldığınız trekking ürünleri, kamp malzemeleri, çantalar konusunda cennet bir yer Vietnam. Almalara doyamayacağınız bu ülkede valizinize sıkıştıracağınız onlarca ürün sizi bekliyor. Vietnam Turlarına katıldığınızda alışveriş çılgınlığına katılmadan edemeyeceksiniz.



Tokyo

Alışveriş konusunda bir çığır açmış Tokyo pahalı gibi görünse de aslında gayet uygun bir şehir. Son moda ürünlerin sergilendiği mağazalarında gezerken kendinizi kaybedebilirsiniz. Bir de fiyatlarını öğrendiğinizde bir daha oradan ayrılmak bile istemeyebilirsiniz belki de. Buradan aldığınız hediyeliklerle sevdiklerinizi de mutlu etmeyi unutmayın. Hasegawa bölgesindeki hediyelik dükkanları ve bijutericiler uygun fiyatlarla Tokyo tatilinizde size eşlik edecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder