2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sık sık iş seyahatine çıkanlar için bazı ipuçları…

Sık iş seyahatine çıkanlar için faydalı 3 ipucu
Bazı meslekler, farklı nedenlerden ötürü sık sık seyahat etmeyi gerektirebiliyor. Yurt içi veya yurt dışında bu nedenle sürekli havaalanlarında oradan oraya yetişmeye çalışan, peşinde sürekli bir valiz sürükleyen, zamanla yarışan insanlar görürüz. İşte onlar, hayatının büyük bir kısmını seyahat ederek geçirenler olarak, zihninde sürekli yetişeceği yerde yapacağı sunum veya görüşeceği şirketlerle ilgili kurgular yapan kişiler olurlar.
İş seyahati, belki sık seyahat etmeyen diğer meslekler için çok cazip gibi görünse de sürekli seyahate çıkanlar için bu durum yıpratıcı olabiliyor. Eğer siz de sık sık iş seyahatine çıkıyorsanız, bu yorucu yolculuk serüvenini daha pratik hale getirebilmeniz mümkün. Ayrıca, seyahat öncesi gerginliği yaşamanıza da engel olabilecek bazı ipuçlarını değerlendirerek, paniğe kapılmadan hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz. İşte, iş seyahatine çıkacaklar için bazı ipuçları…

1. İyi bir uyku için “ASMR” şart

Yolculuğunuz boyunca iyi bir uyku çekmek, her zaman o kadar kolay olmayabiliyor. Özellikle, yanınızda sizinle sohbet etmek için can atan bir yolcuyla seyahat etmek sizi bu anlamda biraz zorlayabilir. Ayrıca, uçakta her zaman yüksek sesle sohbet edenlerle veya yolculuktan keyif almayan bebeklerle beraber uçma ihtimaliniz de var. Böyle durumlarda uyuyamasanız bile sizi dinlendirecek çözümler var.
Sık iş seyahatine çıkanlar için faydalı 3 ipucu
ASMR, özellikle son yıllarda uyku problemi yaşayanlar için seslerle bu sorunu ortadan kaldırma yöntemi. Bu yöntem, yumuşacık, alçak bir ses tonuyla bir şeyler anlatarak ya da yağmur, sayfa çevirme, saç tarama gibi seslerle uyku sorunu yaşayan kişiyi uykuya teşvik ediyor. Siz de dilerseniz yolculuk boyunca kulaklığınız yardımıyla ASMR kayıtları dinleyerek rahatlayabilirsiniz.

2. Aktivitelerinizi önceden belirleyin

Varacağınız destinasyonla ilgili planlarınız varsa, rezervasyonlarınızı önceden yapmanız da size zaman kazandırır. Örneğin, konaklayacağınız oteldeki spa rezervasyonunuzu önceden yaptırmanız, otele vardığınız zaman size zaman kazandırır ve yol yorgunluğuyla sıra beklemek ya da kayıt yaptırmak gibi işlemlerle uğraşmazsınız. Aynı şekilde iş yemeği için restoran rezervasyonunu da gitmeden yapmak size kolaylık sağlayabilir.

3. Akıllı telefon uygulamalarından yararlanın

İş seyahatinizde işinize yarayabilecek akıllı telefon uygulamalarını gitmeden telefonunuza indirmeniz size pek çok konuda kolaylık sağlayabilir. Böylece, yanınıza iş hayatında sıkça başvurduğunuz ajandanız yerine tablet veya akıllı telefonunuzdaki dijital ajanda uygulamalarından yararlanabilirsiniz.
Ayrıca, sunumlarınızı yapmanızı ve iş arkadaşlarınızla dosya paylaşmanızı sağlayacak başka uygulamalar da uygulama mağazalarında sizleri bekliyor. Tüm bu uygulamalar yardımıyla dizüstü bilgisayar ya da ajandanızı cebinizde taşıyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder