2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

2017 Yılının En İyi Seyahat Fotoğrafları


Yola çıkmak, ardında kimi zaman endişelerini, kimi zaman uğraşlarını, hatta bazen sevdiklerini bırakıp bir hayalin, yeni endişelerin, bambaşka bir uğraşın peşine düşmek demek. Yola çıkmanın amacı ne olursa olsun, çağrıştırdığı nice anlam, duygu ve düşünce ile “Yol” başlı başına metaforik ve derin bir kavram insanoğlu için. Bu yüzden belki, her yola çıktığımızda yolculuk sürecimizi hakkını vererek yaşamak istiyor, keşfetmek ve güzel anılar biriktirmek için can atıyoruz.

2017 yılında farklı platformlar tarafından seçilen farklı kategorilerdeki fotoğraflardan en sevdiklerimizi derledik. İçinde yol, macera, doğa ve daha fazlası var. Kısacası canlılık ve hayat var. Keyifle okuyun! (:

National Geographic’in “2017 Yılının En İyi Macera Fotoğrafları” kategorisinden 3 özel fotoğrafla başlıyoruz.



Fotoğraf: Gabe Rogel, Aurora

Norveç Svalbard’da buzlar arasında ilerleyen bir yelkenli.



Fotoğraf: Nature’s Beauty, Aurora

Kanada’nın Alberta eyaletindeki Jasper Ulusal Parkı’nda bir buz mağarasının dışındaki buzlu rampadan aşağı doğru yürüyen şanslı bir yürüyüşçü. Gördüğü manzaraya bir bakın!

Macera kelimesinin hakkını verircesine, uçsuz bucaksız ışıklar arasında bir adam, devrilmiş bir ağacın üzerinden el sallıyor bizlere.



Fotoğraf: Ulderico Granger, Havai

National Geographic Yılın En İyi Macera Fotoğrafları

2003 yılından bu yana düzenlenen ve 129 ülkeden fotoğrafçıların katıldığı Travel Photographer of the Year (TPOTY) yarışmasının 2017 kazananlarından seçtiğimiz 2 muhteşem fotoğrafla devam ediyoruz.



Fotoğraf: Alexey Suloev

Rus fotoğrafçının bu çalışması “Övgüye Değer” kategorisinde birinci seçildi.



Fotoğraf: Pia Vachha

Hollanda’lı fotoğrafçının Porto şehrinde çektiği “Müzisyen ve Çocuk” isimli fotoğraf yarışmada “iTravelled” kategorisinin kazananı oldu.

TPOTY Fotoğraf Yarışması 2017

Bu fotoğraf Underwater Photographer of the Year ödülü alan fotoğraflardan yalnızca biri. Doğanın güzellikleri karşısında her seferinde sizin de nutkunuz tutuluyor mu?



Fotoğraf: Nick Blake

Out of the Blue

UPY

National Geographic Yılın Seyahat Fotoğrafları yarışmasında “İnsan” kategorisinde birinciliği Türk fotoğrafçı Dilek Uyar göğüsledi.



Fotoğraf: Dilek Uyar

Konya’nın Sille köyünde bir semazen.

National Geographic Yılın En İyi İnsan Fotoğrafları

Kapanışı National Geographic Yılın Seyahat Fotoğrafı ana kategorisinde büyük ödülünü alan fotoğraf ile yapıyoruz.



Fotoğraf: Sergio Tapiro Velasco, Meksika

“Bu fotoğraf doğanın bana verdiği bir armağan.” diyen Tapiro, 15 yıldır yanardağ fotoğrafları çekiyor, fakat görünüşe göre bu “hayatta bir kez” yakalanabilecek bir kareydi.

National Geographic Yılın En İyi Seyahat Fotoğrafçısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder