2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

NİSAN AYI TATİL ÖNERİLERİ






Erken Rezervasyon Otelleri

Bütün yılın yorgunluğunu üzerinizden atmaya ne dersiniz? Nisan ayının gelmesiyle birlikte büyük ilgi gören Erken Rezervasyon Otelleri ile arzuladığınız yaz tatili indirimli fiyatlarla şimdiden sizin olabilir. Hayalini kurduğunuz deniz, güneş, kum tatiliyse ülkemizin turizm cenneti Antalya veya Alanya’ya gidebilir, masmavi plajların, sıcacık kumların, eğlence dolu gecelerin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Bodrum, Alaçatı, Çeşme, Marmaris, Kuşadası, Fethiye ve daha birçok doğal güzellikleri, plajları, tarihi yerleri ve aktiviteleriyle ünlü yaz rotaları için rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın, Erken Rezervasyon Otellerinin avantajlı dünyasından yararlanın. Yılın en güzel aylarında içinizi kıpır kıpır edecek aktivitelerle tatilinizi daha da renklendirmeyi ihmal etmeyin.

Termal Oteller


Baharın resmi olarak geldiğini müjdeleyen nisan ayında tatil yapma planlarınız varsa termal otellerin sıcacık sularında şifayı bulacağınız adreslere doğru yola çıkabilirsiniz. Ülkemizin en güzel yerlerinde kaplıcaların tadını çıkaracağınız Termal Otelleri ile keyif dolu bir tatil sizi bekliyor. Pamukkale, Ankara Kızılcahamam, Balıkesir Gönen, Afyon, Yalova, Kütahya, Bolu, Bursa gibi rotalar nisan ayı tatil önerilerimiz arasında. Sağlığa iyi geldiği kanıtlanan kaplıcalar, mide, bağırsak, eklem, romatizma ağrıları, sedef hastalıkları ve daha birçok hastalığın şifa merkezi. Her bütçeye hitap eden termal oteller nisan ayı için alternatif rotalar arasında.

Neden Termal Oteller

Şayet bir hastalığınız varsa doktorunuzun gözetimiyle şifayı bulmak için termalleri tercih edebilirsiniz.
Kaplıcalar sadece soğuk kış günleri için değil yılın her ayında tatil fırsatları sunuyor.
Şehir stresinden biraz uzaklaşıp doğayla baş başa tatil imkânı sunan termal oteller sevdiklerinizle birlikte gideceğiniz rotalar arasında.
Her yaş grubuna hitap eden bu otellerde masaj, kür tedavileri ve çeşitli aktiviteleri bulabilirsiniz.

Kültür Turları

Kültür Turları ile ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini nisan ayında da keşfedebilirsiniz. Yılın her ayında talep gören Kültür Turları 7’den 77’ye herkesin ilgisini çekiyor. Farklı lezzetlerin masaları süslediği bu rotalarda doğa ve tarihle iç içe çeşitli turlar sizi bekliyor olacak. Gezip gördüğünüz yerlerde çektiğiniz her fotoğraf karesi hayatınızda unutamayacağınız bir anı olarak kalacak. Nisan ayı tatil önerilerimizden bir rota seçin ve hemen yola koyulun. 2017 Erken Rezervasyon Turlarımızı incelemeyi unutmayın.

Nisan’da Kültür Turları

Kültür Turları eşliğinde yeşilin her tonuna şahit olacağınız Karadeniz Turları, Batı Karadeniz Turları, Batum Turları veya Ayder Turlarına katılabilirsiniz. Ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek için Kapadokya Turları, Eskişehir Turları veya Assos Ayvalık Bozcaada Turlarını tercih edebilirsiniz. Şayet daha sıcak iklimlere doğru yola çıkmak istiyorsanız nisan ayı tatil önerilerimiz arasındaki Ege Akdeniz Turlarını ziyaret edebilirsiniz.

Kıbrıs Otelleri

Kıbrıs’a gitmek hemen hemen herkesin en büyük hayali. Nisan’da Kıbrıs tatili düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeden plajları, gece hayatı, eğlenceleri ve tarihiyle ünlü bu rotaya gitmek için harekete geçme zamanı. Eğlencenin hiç bitmediği Kıbrıs Otelleri bahar döneminde tatil yapmak isteyenler için özellikle Girne, Lefkoşa, Gazimağusa bölgeleri sürprizlerle dolu. Buralara gittiğinizde kiliselerini ve müzelerini gezilecek ve görülecek yerler listenize eklemeyi unutmayın.

Kıbrıs balayı tatillerinin de vazgeçilmez adresi. Romantik anlarla süslü balayı tatilinizde Kıbrıs’ın eşsiz gün batımını izleyebilir, doğa yürüyüşlerine ve aktivitelerine katılabilir, eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Balayı Kıbrıs Otellerinin lüks konaklama imkânlarından uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Kısacası unutulmaz bir balayı için Kıbrıs tatili sizi bekliyor.

Yurt Dışı Turlar

Nisan ayında yurt dışına çıkma planlarınız varsa tatil önerilerimizi inceleyip yola çıkabilirsiniz. Bu ayda da yurt dışında keşfedilecek çok güzel yerler olduğunu unutmayın. Tarih, doğal güzellikler, farklı kültürler ve dahası nisan ayı tatil önerilerimizde sizi bekliyor.

Nisan’da Yurt Dışı Turları

Nisan ayının gelmesiyle birlikte uzayan günlerin can alıcı güzelliklerini keşfetme zamanı. Baharın tadını doyasıya çıkaracağınız yurt dışı turları ile yıllarca hayalini kurduğunuz rota için nisan ayı tatil önerilerimizi inceleyin. Aklınızdan geçen deniz, güneş, kum tatiliyse; Tayland, Pattaya, Bali, Yunanistan, farklı lezzetler, aktiviteler, kültür ve sanat, eğlence ve alışveriş odaklı bir tatil için; Balkanlar (Saraybosna, Üsküp), Barcelona, Amsterdam, İspanya, İtalya (Venedik), Orta Avrupa şehirleri ve Âşıkların Şehri Paris nisan ayı tatil önerilerimiz arasında. Balayı Turları eşliğinde farklı yerler keşfedip, romantik anlar geçireceğiniz tatil fırsatlarımızı incelemeyi unutmayın. Ayrıca keyifli bir tatil kaçamağı yapmaya ihtiyacınız varsa ülkemizin en güzel yerlerini 23 Nisan Turları ile keşfe çıkabilirsiniz.

Günübirlik Turlar

Günübirlik Turlar eşliğinde yaşadığınız yerden çok uzaklaşmadan küçük kaçamaklar yapmaya ne dersiniz? Doğal güzelliklerin ve eğlencenin tadını çıkaracağınız Günübirlik Turlar ile kendinizi doğanın kollarına bırakın. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz her an nisan ayı tatil önerilerimiz ile çok özel olacak.

Nisan’da Günübirlik Turlar

Dört mevsim tatil fırsatları sunan Günübirlik Turlar eşliğinde ülkemizin doğal güzellikleriyle ünlü yerlerini nisan ayında ziyaret edebilirsiniz. Baharın ilk günlerini romantik bir tatille birleştirmek istiyorsanız İstanbul’a yakınlığıyla bilinen Bolu Abant, Ağva, Şile, Maşukiye, Sapanca, Polonezköy ve Trilye’yi, tarihi ve şirin evleriyle ünlü rotalar için; Edirne ve Safranbolu’yu nisan ayında gidilebilecek yerler listenize ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder